Cursussen

Bij HSV Zuid-Holland kun je het gehele jaar door terecht voor cursussen. Wij werken met een zogenoemd instroomsysteem, waardoor we altijd plek hebben voor nieuwe cursisten en leden. Ben je geïnteresseerd in één van onze cursussen, kom dan langs voor een proefles: beter kunnen we het niet vertellen! Mocht het bevallen, ben je van harte welkom om je na de proefles in te schrijven! Wij rekenen geen inschrijfkosten.

Bij ons kun je de volgende cursussen volgen:

  • Puppy cursus: Bent u een toekomstige of nieuwe puppy eigenaar? Dan zijn onze instructeurs er om u te helpen bij de opvoeding van uw nieuwe huisgenootje! Elke zondagochtend om 11.00 uur verzorgen zij de puppy les op ons trainingsveld. De les duurt ongeveer 30 minuten en is bedoeld voor pups die al hun tweede vaccinatie hebben gehad. Als u geïnteresseerd bent in de puppy les, kunt u zich aanmelden via e-mail op info@hsv-zuidholland.nl. U kunt ook vrijblijvend een kijkje komen nemen tijdens de les. Houd er rekening mee dat onze lessen op een half uur vroeger plaatsvinden op de laatste zondag van de maand vanwege behendigheid lessen Elementaire Gehoorzaamheid (EG). In dat geval begint de les om 10.30 uur. Ons instroomsysteem betekent dat u na de proefles besluit om lid te worden van onze vereniging en een puppy-leskaart aan te schaffen. Voor slechts €20,- kunt u 5 lessen volgen en worden deze afgetekend wanneer u aanwezig bent. Als u verhinderd bent, wordt de les niet afgetekend en kunt u gewoon weer deelnemen bij de volgende les. Bij HSV Zuid-Holland werken we op maat met eigenaren en pups. We begrijpen dat niet elke pup hetzelfde is en niet elke baas dezelfde vaardigheden heeft. Daarom passen we onze trainingen aan om te voldoen aan de individuele behoeften van u en uw pup. Onze trainingen vinden plaats op ons laatste veld, van af de kantine. Kom langs en ontdek of onze lesmethode bij u en uw pup past. We hopen u snel te zien bij onze hondenvereniging!
  • Elementaire Gehoorzaamheid (E.G) -cursus: Vanaf 4-6 maanden, de basiscursus voor alle honden. De cursus is iedere week op de dinsdagavond. 1ste groep van 19:30 uur tot 20:00 uur, de 2e groep van 20:15 uur tot 20:45 uur. En op de zondag is de 1ste groep van 11:00 uur tot 11:30 uur, de 2e groep van 11:45 uur tot 12:15 uur. Op de eerste zondag van de maand, is, na de training behendigheidstraining.
Scroll naar boven